Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Ακολουθήστε μας στο:

Έτος Ιδρύσεως 1991

210 4610915

dimotiko@ekpaideutiria-imp.gr

Πατρών 122-124

Ταμπούρια Πειραιάς 185-46

09:00 - 17:00

Γραμματεία κ. Μπέλλου Βασιλική

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων πρωταγωνιστούν στην Εκδήλωση κατά της φτώχειας

Μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η συναυλία κατά της φτώχειας που διοργάνωσε η Ι.Μ Πειραιώς. Κατά την διάρκεια της μεγάλης αυτής φιλανθρωπικής δράσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ τίμησε, για διαφορετικούς λόγους τον κάθε ένα, δυο σημαντικές προσωπικότητες του δημοσίου βίου την πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον ιδιοκτήτη του Ο.Σ.Φ.Π. κ.Ευάγγελο Μαρινάκη. διαίτερη αίσθηση στην εκδήλωση προκάλεσαν τα παιδιά από τη Χορωδία των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου), τα οποία αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μουσικού τους προγράμματος, προσέφεραν σε ένδειξη ευχαριστίας και τιμής από ένα ενθύμιο προς τα δυο τιμώμενα πρόσωπα.

Στην κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη προσέφεραν μια εικόνα της Παναγίας η οποία σκεπάζει το ίδρυμα, «με την ευχή να αποτελεί η Παναγία το στήριγμα και την παρηγοριά τόσο για εσάς και την οικογένειά σας, όσο και για όλα εκείνα τα παιδιά τα οποία θα αναζητήσουν απεγνωσμένα με τους οικείους τους από την ‘’Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννας Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ’’ , την πολυπόθητη υγεία και την προσωπική τους Ανάσταση», όπως χαρακτηριστικά είπαν τα παιδιά.

Στον κ.Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα έξοδα για την δημιουργία του Λυκείου, ολοκληρώνοντας έτσι την εκπαιδευτική πυραμίδα της Μητροπόλεώς μας, προσέφεραν μια εικόνα του Αγίου Νικολάου ο οποίος προστατεύει ένα πλοίο και Ευλογεί τη θάλασσα, «για να σας συνοδεύει και να σας στηρίζει προκειμένου να ξεπερνάτε και να νικάτε τα κύματα και τις φουρτούνες που συναντάτε μπροστά σας. Να σας δίνει δύναμη για να κρατάτε σταθερά στα χέρια σας το πηδάλιο της ζωής και της προόδου στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας στάδιο», όπως τόνισαν οι μαθητές.

Comments are closed.