Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Ακολουθήστε μας στο:

Έτος Ιδρύσεως 1991

210 4610915

dimotiko@ekpaideutiria-imp.gr

Πατρών 122-124

Ταμπούρια Πειραιάς 185-46

09:00 - 17:00

Γραμματεία κ. Μπέλλου Βασιλική

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Ο Γέροντας Εφραίμ στα Εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς.

Τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτης κ.Εφραίμ.

Τον Γέροντα Εφραίμ συνόδευσε ο Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας και του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κ.Δημήτριος Αλφιέρης και τον υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της τοπικής μας Εκκλησιας, Αχιμανδρίτης π.Νήφων Καπογιάννης.

Ο Άγιος Καθηγούμενος είχε την ευκαιρία και την δυνατότητα να ξεναγηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων μας, τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (Βρεφονηπιακό Σταθμό, Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο).

Συνομίλησε με τα παιδιά, τους δασκάλους, τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό, ενώ πρόσφερε σε όλους ως ευλογία την εικόνα της Αγίας Ζώνης καθώς και γλύκισμα.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του στα εκπαιδευτήρια μας ο Γέροντας Εφραιμ είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί και στα παιδιά τα οποία συγκεντρώθηκαν στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων των εκπαιδευτηρίων μας, να τους μιλήσει για τη ζωή στο Άγιον Όρος και ιδιαίτερα για την Παναγία και τα θαύματά της.

Μοιράστηκε μαζί τους εμπειρίες από την γνωριμία του με σύγχρονους Αγίους της Εκκλησίας μας, τονίζοντας τους παράλληλα πως πρέπει να αισθάνονται τυχερά που φοιτούν σε αυτά τα εκπαιδευτήρια που σκοπό δεν έχουν μόνο να τα μορφώσουν, αλλά και να τα εξοπλίσουν με αξίες και ιδανικά, με αγάπη για τον Χριστό και την Ελλάδα.

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό κάντε κλικ εδώ

Comments are closed.