Βράβευση επιτυχόντων Αγγλικών πτυχίων

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων αγγλικών για την περίοδο 2020-2021 βραβεύτηκαν σε μια τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Η επίτιμη προσκεκλημένη του σχολείου μας και εκπρόσωπος του British Council, κ. Λεονταρή Όλγα, προχώρησε στη απονομή των πτυχίων Young Learners (Starters, Movers, Flyers), KET και PET του πανεπιστημίου Cambridge καθώς και στις μεγαλύτερες διακρίσεις των μαθητών μας στα πτυχία ECCE (Lower) και ECPE (Proficiency) του πανεπιστημίου Michigan.
To English department που λειτουργεί από την ίδρυση των εκπαιδευτηρίων μας, με συνεχή επάνδρωση και επιμόρφωση, συνεχίζει έως και σήμερα την απρόσκοπτη εργασία του με στόχο όχι μόνο την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας με άριστα κάθε χρονιά αποτελέσματα, αλλά και την καλλιέργεια της αγάπης των παιδιών προς αυτή.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Μητροπολίτη μας για την αμέριστη συμπαράσταση του στο έργο μας, την διεύθυνση των εκπαιδευτηρίων για την στήριξη και την εμπιστοσύνη καθώς και τους γονείς και τα παιδιά για την άριστη συνεργασία και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Comments are closed.
Ed Sport News INFO
All the latest school sport and grass roots reports on ED Sport. News, reports, analysis and more.
Επικοινωνία
Στοιχεία επικοινωνίας
Ωράριο: Δευ-Παρ: 09:00 - 17:00 Γραμματεία: κ. Μπέλλου Βασιλική
  • Πατρών 122-124 Ταμπούρια, Πειραιάς, 185-46
  • 210 4610915
  • dimotiko@ekpaideutiria-imp.gr