Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων πρωταγωνιστούν στην Εκδήλωση κατά της φτώχειας

Μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η συναυλία κατά της φτώχειας που διοργάνωσε η Ι.Μ Πειραιώς. Κατά την διάρκεια της μεγάλης αυτής φιλανθρωπικής δράσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ τίμησε, για διαφορετικούς λόγους τον κάθε ένα, δυο σημαντικές προσωπικότητες του δημοσίου βίου την πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον ιδιοκτήτη του Ο.Σ.Φ.Π. κ.Ευάγγελο Μαρινάκη. διαίτερη αίσθηση στην εκδήλωση προκάλεσαν τα παιδιά από τη Χορωδία των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου), τα οποία αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μουσικού τους προγράμματος, προσέφεραν σε ένδειξη ευχαριστίας και τιμής από ένα ενθύμιο προς τα δυο τιμώμενα πρόσωπα.

Στην κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη προσέφεραν μια εικόνα της Παναγίας η οποία σκεπάζει το ίδρυμα, «με την ευχή να αποτελεί η Παναγία το στήριγμα και την παρηγοριά τόσο για εσάς και την οικογένειά σας, όσο και για όλα εκείνα τα παιδιά τα οποία θα αναζητήσουν απεγνωσμένα με τους οικείους τους από την ‘’Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννας Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ’’ , την πολυπόθητη υγεία και την προσωπική τους Ανάσταση», όπως χαρακτηριστικά είπαν τα παιδιά.

Στον κ.Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα έξοδα για την δημιουργία του Λυκείου, ολοκληρώνοντας έτσι την εκπαιδευτική πυραμίδα της Μητροπόλεώς μας, προσέφεραν μια εικόνα του Αγίου Νικολάου ο οποίος προστατεύει ένα πλοίο και Ευλογεί τη θάλασσα, «για να σας συνοδεύει και να σας στηρίζει προκειμένου να ξεπερνάτε και να νικάτε τα κύματα και τις φουρτούνες που συναντάτε μπροστά σας. Να σας δίνει δύναμη για να κρατάτε σταθερά στα χέρια σας το πηδάλιο της ζωής και της προόδου στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας στάδιο», όπως τόνισαν οι μαθητές.

Comments are closed.
Ed Sport News INFO
All the latest school sport and grass roots reports on ED Sport. News, reports, analysis and more.
Επικοινωνία
Στοιχεία επικοινωνίας
Ωράριο: Δευ-Παρ: 09:00 - 17:00 Γραμματεία: κ. Μπέλλου Βασιλική
  • Πατρών 122-124 Ταμπούρια, Πειραιάς, 185-46
  • 210 4610915
  • dimotiko@ekpaideutiria-imp.gr