Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του σχολείου μας περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένα τεχνολογικά εργαστήρια και χώρους αθλοπαιδιών στους οποίους τα παιδιά αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Μεταξύ άλλων λειτουργούν:

Εργαστήριο Υπολογιστών - Αναγνωστήριο - Βιβλιοθήκη

• Πολυχώρος για χρήση Η/Υ. • Δύο (2) αίθουσες Η/Υ. • Δυνατότητα για ταυτόχρονη χρήση Η/Υ και βιβλιοθήκης για την πραγματοποίηση εργασιών. • Δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία ποικίλης θεματολογίας και για όλες τις ηλικίες.

Εργαστήριο Φυσικών επιστημών

Το Εργαστήρι φυσικών Επιστημών υποστηρίζει τη διδασκαλία και μάθηση των φυσικών επιστημών μέσα σε περιβάλλοντα τυπικής διδασκαλίας της ύλης, αλλά και για σχέδια εργασίας, εναλλακτικά πειράματα και κατασκευές, διαγωνισμούς, εκθέσεις εργασιών μαθητών κ.λ.π Στο εργαστήριο εφαρμόζονται στην πράξη καινοτόμες δραστηριότητες και βιωματικά προγράμματα για τις φυσικές επιστήμες και για διαθεματικές προσεγγίσεις. Ο χώρος είναι κατάλληλος και για επίδειξη πειραμάτων και διαδικασιών.

Γήπεδο Μπάσκετ - Βόλεϊ

Στον αύλειο χώρο του σχολείου υπάρχουν εγκαταστάσεις για την πραγματοποίηση των αθλητικών δραστηριοτήτων του μπάσκετ και του βόλεϊ. Κατάλληλα εξοπλισμένο για χρήση από μαθητές/τριες το γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ προστατεύεται από κατάλληλα υλικά για την ασφάλεια των μαθητών/τριών.

Αίθουσα Εκδηλώσεων - Θέατρο

Η πολυτελής αίθουσα εκδηλώσεων, χωρητικότητας 350 ατόμων, φιλοξενεί τις σχολικές εορτές, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις των παιδιών καθώς και διαλέξεις / παρουσιάσεις από εξειδικευμένους επιστήμονες τις οποίες οργανώνει τακτικά το σχολείο μας

Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους

Στον προαύλιο χώρο μας στεγάζεται και ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους στον οποίο τα παιδιά εκκλησιάζονται και λαμβάνουν την ευλογία του Θεού.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ωράριο: Δευ-Παρ: 09:00 - 17:00 Γραμματεία: κ. Μπέλλου Βασιλική
  • Πατρών 122-124 Ταμπούρια, Πειραιάς, 185-46
  • 210 4610915
  • dimotiko@ekpaideutiria-imp.gr
Ανοιχτά 5 ημέρες INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
Επικοινωνία